VERZENDING

Verzending door flespakket
Wijnkelder Adega Portuguesa maakt gebruik van de bezorgdienst flespakket officieel partner van PostNL. Hiervoor gelden de normale tarieven van flespakket.nl. De kosten variëren afhankelijk van gewicht, afmeting en het land van bestemming. Omdat de verkoop van alcohol aan minderjarigen verboden is, versturen wij de bestelling met een leeftijdscontrole. De verzendkosten worden vermeld tijdens het bestelproces.
U ontvangt een track&trace-code waarmee u de status van uw order precies kunt volgen. Op de dag van levering ontvangt u uiterlijk 2 uur van tevoren nog een email met het tijdstip van bezorging. Er worden 3 bezorgpogingen gedaan. Als de 2de poging niet gelukt is, kunt u zelf een bezorgdatum aangeven of het pakket ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Denkt u aan een geldige legitimatie i.v.m. de leeftijdscheck?

Bezorging door Wijnkelder Adega Portuguesa
Binnen een straal van 10 km van ons adres bezorgen wij zelf. Hiervoor geldt een minimaal tarief. De verzendkosten worden vermeld tijdens het bestelproces. Omdat de verkoop van alcohol aan minderjarigen verboden is, voeren wij een leeftijdscontrole aan de deur uit. Zorg dus voor een geldig legitimatiebewijs.

Levertijd
Indien u de order voor 15.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde werkdag (maandag t/m vrijdag) nog verstuurd. Producten die niet voorradig zijn, worden zo spoedig mogelijk nageleverd. In dit geval wordt u op de hoogte gehouden via email.
Heeft uw order spoed, neem dan telefonisch contact op. Wij proberen dan samen met u een maatoplossing te zoeken.

Afhalen
Afhalen is helaas niet mogelijk! Wij bezorgen alleen via de flessenpost of via onze bezorgservice.


RETOUR (RMA)

Retourproces
Maak gebruik van ons eenvoudige retourformulier om uw product terug te sturen. Deze kunt u vinden in uw account waar u een overzicht vindt van al uw ontvangen en geplaatste bestellingen. Selecteer hier de betreffende order dat u retour wilt sturen. 

Retourneren
Bij Wijnkelder Adega Portuguesa heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen na levering uw product(en) te retourneren. Het is van belang dat het ongebruikte product in de originele verpakking retour gezonden wordt. Wanneer u flessen retour stuurt, dient de capsule (het beschermkapje over de top van de fles) en de fles intact te zijn. Verder dient u rekening te houden met eventuele retourkosten, deze zijn voor uw rekening. Bewaar het bewijs van verzending om eventuele risico's te beperken. Zodra het product in goede staat is ontvangen door Wijnkelder Adega Portuguesa, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt uw geld gecrediteerd.