PROEVERIJ OP LOCATIE

Tijdsduur: 2 - 4 uur

Kosten: vanaf €20,-  p.p. - min. 8 pers.

Op zoek naar een gezellige avond met vrienden, familie of kennissen in een informele sfeer bij u thuis? Of wilt u met uw personeel een gezellige middag of avond organiseren? Dat kan allemaal bij ons, wij verzorgen een complete wijnproeverij op de locatie die u wenst.

De wijnproeverij begint met een introductie en geschiedenis over het wijnland Portugal. Natuurlijk wordt er uitleg gegeven over de druiven uit Portugal en hoe Portugal zich onderscheidt van alle andere wijnlanden. Bij elke proeverij worden 8-10 wijnen geschonken uit de verschillende regio's van Portugal, van groene wijn tot de port. De wijnproeverij is geschikt voor iedereen, zowel voor de ervaren wijnliefhebber als voor de minder ervaren wijndrinker, zodat de proeverij voor iedereen vanaf 18 jaar toegankelijk is.

Tijdens de proeverij ontvangen alle deelnemers een formulier met de wijnomschrijvingen om proefnotities te maken, zodat u thuis uw proefervaringen nog eens rustig kunt nalezen. Een wijnproeverij is niet compleet zonder bijpassende hapjes, daarom zorgen wij op elke wijnproeverij voor de begeleidende hapjes.

Na afloop van de wijnproeverij blijven de wijnen staan, zodat u op uw gemak nog eens van uw favoriet kan genieten.

Voor meer informatie, kunt u altijd bellen of e-mailen. In overleg stellen wij een passende wijnproeverij samen en creëren wij samen een gezellige avond voor u en uw gasten.

Mail: n.canaveira@wijnkelderadegaportuguesa.nl

Telef: +31(06)48172899